Tickets kopen
LINDA.foundation


Wist je dat 1 op de 9 kindjes opgroeit in armoede? Als we met We Are Pregnant niet alleen ter plekke heel veel mooie dingen kunnen doen, maar ook nog eens daarbuiten, dan dragen we heel graag ons steentje bij.

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 hebben zij al meer dan 12.000 gezinnen gesteund.

Van ieder ticket doneren we € 1,- aan de LINDA.foundation.

Charly Cares

VRIJDAG
CHARLY CARES

Charly Cares is de Oppas App voor naschoolse, vaste of last-minute oppas. Betrouwbaarheid staat op nummer één. Daarom wordt elke Oppas Angel persoonlijk gescreend door onze Angel recruiters. Charly's Oppas Angels staan altijd voor je klaar.

Lillydoo

ZATERDAG
LILLYDOO

Lillydoo Luiers zijn ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen. Huidvriendelijk, stijlvol en super comfortabel. Less is more en dus wordt er geen gebruik gemaakt van parfums en lotions. En voor optimaal gemak beschikbaar in een heel handig en flexibel abonnement.

Lovemyveggies

ZONDAG
LOVEMYVEGGIES

Love My Veggies is het bedrijf van 2 zussen, beiden mama en zij maken van het eten van groenten en fruit een feestje. Leuk en lekker, 100% natuurlijk en biologisch. Wat je ziet is wat je krijgt.

We Are Pregnant

Shortcourse EHBO voor kinderen

Aangeboden door Charly Cares


Charly Cares

Meld je nu aan voor € 7,50 en de volledige opbrengst gaat naar de LINDA.foundation.

Wat houdt de EHBO workshop van Charly Cares in?
Wanneer je ouder wordt krijg je zoveel nieuwe emoties waaronder een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Want wat moet je nou precies doen als je kind hard gevallen is of een brandwond heeft? Speciaal voor de We Are Pregnant beurs slaan wij de handen ineen om op de beurs een spoedcursus EHBO te geven. Zo leer je in één uur tijd de belangrijkste punten van EHBO bij baby's/kinderen.

EHBO kinderen
Aanmelden
EHBO kinderen
Aanmelden
EHBO kinderen
Aanmelden

Het bedrag van 7,50 gaat direct naar de LINDA.foundation.

Charly Cares says

'Charly Cares vindt het erg belangrijk dat ieder kind in Nederland onbezorgd kan opgroeien. Een kind moet kind kunnen zijn en zou zich geen zorgen moeten maken om geld of hun ouders. Wij vinden de LINDA.foundation een prachtig initiatief en komen daarom graag in actie. Teamwork makes the dream work!

Charly Cares draagt graag een steentje bij, want alleen samen kunnen we het verschil maken. Om die reden organiseren we met veel liefde het EHBO event op de We Are Pregnant beurs. Iedere deelnemer betaalt `€7,50, dit bedrag gaat direct naar de LINDA.foundation wordt goed besteed aan de gezinnen die dat nodig hebben!’

WWW.CHARLYCARES.COM


Lillydoo says

'LILLYDOO is aanwezig op de tweede editie van de leukste babybeurs van Nederland! Kom langs bij onze stand en ontvang gratis babydoekjes bij je eerste 3 maandelijkse boxen LILLYDOO luiers met een speciale We are Pregnant actiecode. Voor elke gebruikte actiecode doneren wij een bedrag aan de LINDA.foundation dat kan oplopen tot €2500!'

WWW.LILLYDOO.COM


Lovemyveggies says

'Love My Veggies wil gezond eten leuk en lekker maken voor alle kindjes. Dus ook de kindjes die het wat minder breed hebben. Daarom werken we graag mee aan de LINDA.foundation om ook ons steentje bij te dragen. ‘ Tijdens het we are pregnant event zullen wij ons nieuwe product lanceren, hebben we een ervaren kindervoedingsexpert en ervaren diëtist meegenomen die alle vragen kan beantwoorden op het gebied van voeding in de zwangerschap en bij kinderen en zullen wij een deel van de opbrengst doneren aan de LINDA.foundation. We hopen natuurlijk jullie allemaal te zien zondag 23 maart. En jullie te overtuigen van onze producten en visie. Hoe meer producten er worden verkocht hoe meer we voor andere kindjes kunnen betekenen. Mochten jullie alvast een kijkje willen nemen.

WWW.LOVEMYVEGGIES.NL


LINDA.foundation

Follow us at