Tickets kopen

Deelnemen aan We Are Pregnant?

De ruimte in de Werkspoorkathedraal is beperkt en we willen een optimale mix van mooie merken en bedrijven op het We Are Pregnant event. Daarom selecteren wij streng op onze partners.

 

Dit doen we door het hanteren van een branchemaximum waarmee we bedoelen dat er een vooraf bepaald aantal partners binnen dezelfde branche mogen deelnemen. Daarnaast kijken we naar wie je bent, wat je verhaal is, jouw passie en je presentatie van je product via je website en je social media kanalen. Maar ook of je past bij de andere deelnemers en bij de identiteit van We are Pregnant.

 

Laat je hier je gegevens achter, dan hoor je uiterlijk binnen 2 weken of we de 'perfecte match' zijn.

 

Wat leuk dat je interesse hebt in deelname aan We Are Pregnant. Diverse branches zijn al volgeboekt. Maar we kijken graag met je mee of en zo ja, welke opties er zijn voor jouw deelname.


Ik heb interesse in deelname aan:

Editie 4-6 oktober 2024
Exposanten reacties

"Wat een fijne sfeer hing er, wat was het allemaal goed geregeld, en wat een leuke contacten heb ik op gedaan en mede ondernemers ontmoet! Chapeau voor de organisatie dus!" - Store of Wolfie"O, wat heb ik genoten! Vond het echt ontzettend leuk. Super goed georganiseerd, fijne sfeer, onwijs mooie shops. Echt complimenten!! Veel mooie verkopen en bestellingen, ik ben erg tevreden!" - Verslingerd aan hout"Wat een mooi event hebben jullie neergezet en wat was ik blij dat ik er bij was. Het was mijn eerste keer maar na afloop dacht ik meteen, dit moet ik vaker doen." - Oh Little Deer"Wat was het een geweldig evenement en wat mag jij jezelf een mega schouderklop geven!" - Belly SistersFollow us at