We Are Pregnant Instagram We Are Pregnant Facebook
Info We Are Pregnant
Info We Are Pregnant

Info

Al het leuks of gewoon praktische tips welke we te vertellen hebben over We Are Pregnant hebben we hier voor je verzameld.

Dirks Dotter

Dirks Dotter

Annelies vult haar blog met happy things. Ze is mama van een zoontje, Scott van 2,5 jaar oud. En nummer twee is onderweg, een meisje. Op vrijdag is zij in the Prénatal Living schuif jij ook aan?

prénatal living
Rony Louanne

Rony Louanne

Member of girlband: GRLBND, danser, influencer en zwanger van een meisje. Ze is vrijdag te vinden in the Prénatal Living waar ze live zal bloggen.

prénatal living
Locatie

Waar is het?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Je Tom Tom weet dan genoeg en wijst je graag de weg.

beursinfo
Urban Confetti

Urban Confetti

Urbanconfetti.nl staat bomvol inspiratie voor de creatieve vrouw, die naast werk ook druk is met haar gezin. Iedere dag kan je in the Living een masterclass volgen van Brigitte hoe je de balans vind tussen werk en privé.

prénatal living
Prénatal Living

Prénatal Living

Samen met hoofdpartner Prenatal geven we de meest inspirerende huiskamer van Nederland vorm. Meet the bloggers, laat je inspireren tijdens de presentaties en masterclasses en schuif aan bij de couch sessions.

prénatal living
Fiets

By Bicycle

Ook aan de fietsers is gedacht bij de Werkspoorkathedraal. Aan de linkerzijde van de parkeerplaats mag je je fiets een plekje geven.

bereikbaarheid
Jan Versteegh

Jan Versteegh

Daddy to be Jan Versteegh laat zich voor zijn nieuwe programma volop informeren over alle kanten van het vaderschap en is natuurlijk ook bij ons aanwezig. Meet & Greet Jan in the Prénatal Living.

prénatal living

By Train

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Reis naar station Utrecht Zuilen en dan is het nog 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg.

bereikbaarheid
This_cool_dad

This_cool_dad

Marcel van Luit is fotograaf en editor maar bovenal trotse vader van 2 jongens. Zijn werk is te zien op We Are Pregnant.

cool stuff
Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag 3 november t/m zondag 5 november ben je meer dan welkom. De deuren gaan open om 10.00 uur en om 17.00 uur doen we het licht uit.

beursinfo
Mirjam Hart

Mirjam Hart

Tekstschrijver, blogger en social influencer. ZE is mama van 3 jongens en is op vrijdag te vinden op We are Pregnant en in the Prénatal Living

prénatal living
Garderobe

Garderobe

We zullen goed op jullie jassen en tassen passen. Gelijk bij de entree vind je de garderobe waar je voor € 1,50 per dag je spulletjes weg kan hangen.

beursinfo
Mama's op hakken

Mama's op hakken

Elke week portretteren Jennifer en Hannah een moeder, plaatsen ze persoonlijke blogs en wereldwijd mamanieuws. Zaterdag zijn ze te vinden in the Living. Let's meet up!

prénatal living
Programma

Programma

Masterclasses, workshops en optredens. Je hoeft je niet aan te melden of in te schrijven, dus schuif lekker aan in de Prénatal Living waar het allemaal gebeurt. Lees hier het programma.

programma
Good coffee

Good Coffee

Begin de dag natuurlijk met een lekkere kop koffie. Wij vinden dat alvast een perfect plan, wat de dag dan ook verder brengt. Die is alvast binnen.

beursinfo
Zwitsal

Let's try!

Geboren! Luiers van Zwitsal. Op We are Pregnant vind je een te gekke bakfiets met de luierservice van ZWitsal.

gewoon leuk
Gratis parkeren

Parking = Free

Zowel bij de Werkspoorkathedraal als in de naast gelegen straten kan je gratis parkeren. Dat hebben we goed geregeld.

parkeren
Mommyproof.tv

MommyProof.TV

Het YouTube-kanaal MommyProof.TV informeert en entertaint moeders over alles wat komt kijken vanaf de twee streepjes op de zwangerschapstest. Meet up Lisa Sips and join the couch confessions.

prénatal living
Dadoe Jim Bakkum

Jim Bakkum

Jim Bakkum is zanger, acteur en presentator samen met Kirsten Michel schreef hij Dadoe en zong de liedjes van dit luister- en meezingboek. Listen en enjoy at the Prénatal Living.

prénatal living
We Are Pregnant op TV

On TV

Oh we mogen er nog niets over zeggen maar er gaat iets heel tofs gebeuren. Iets met tv opnames enzo.

gewoon leuk
Kiind Magazine

Kiind Magazine

Groen, eerlijk en vooral inspirerend... Kiind Magazine is voorloper op het gebied van bewust ouderschap. Tijdens We Are Pregnant geven ze dagelijks 1.000 exemplaren weg van dit toffe magazine! Let wel: op = op!

gewoon leuk
Carolien Spoor

Carolien Spoor

Bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en sinds juni mama van zoontje Otis. Als het gezicht van In the Pudding Club komt ook zij bij We Are Pregnant langs.

prénatal living
Bus

By Bus

Vanaf Utrecht Centraal station gaat ook een bus naar de Werkspoorkathedraal. Neem Lijn 5 welke vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde.s

bereikbaarheid
Geen PIN

Geen PIN

In de Werkspoorkathedraal is geen pin aanwezig. Workshops, stands en foodtruck nemen veelal eigen pin mee. Neem voldoende cash mee.

beursinfo
Zilverblauw

Zilverblauw

Wie kent SHOOT niet? En nu is er een nieuw boek van Anki Snap! Hierin legt ze je stap voor stap en op een toffe manier de fijne kneepjes van fotografen met je phone masterclass.

masterclass
Verzorgingsruimte

Verzorgingsruimte

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan het verschonen van je kleintje. Partner Prénatal verzorgt deze ruimte en voorziet je van alle gemakken.

beursinfo
Mindfulness met je baby

Mindfulness met je baby

Arlette vertelt je tijdens deze presentatie meer over babymassage en waarom dit zo fijn is voor jou én je baby.

prénatal living
Kim Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij

Naast zingen, acteren en presenteren heeft Kim-Lian in samenwerking met Gitte Spee ook 3 boeken van Dierendorpje geschreven. Het 3e boek is een verzamelboek met verhaaltjes uit de eerste twee boeken en veel nieuwe versjes, verhalen en liedjes. Listen & Meet Up.

prénatal living
Gratis wifi

Wifi = Free

Wifi is op We Are Pregnant free and available. Ook zijn er vaste internetaansluitingen, vraag naar de punten bij de INFO booth.

beursinfo
Duurzaam slapen

DUURZAAM SLAPEN door Annemarie

Duurzaam slapen staat voor Annemarie, van 'Duurzame Kinderkamer Stylist' en 'Evy + Anne', voor het gebruik van duurzame stoffen, eerlijke productie en een lage voorraad. Volg the masterclass 'duurzaamheid in jouw babykamer'.

prénatal living
Saskia Weerstand

Saskia Weerstand

Presentatrice van ZappLive en radio dj bij 3FM en mommy to be. Zaterdag is Saskia bij ons op bezoek. Schuif lekker aan in the Prénatal Living.

prénatal living
We Are Pregnant Mompany

The Mompany

Florine Duif van The Mompany vertelt over haar retreat vol yoga en meditatie toen zij 7 maanden zwanger was. Wat doet yoga voor jou en lichaam tijdens je zwangerschap en erna.

masterclass
Manon

Meet Manon

De leukste adresjes, de tofste workshops en de gezelligste bloggers. Manon heeft ze voor je gespot en samen gebracht.

even voorstellen
Claudia

Meet Claudia

De rots in de branding. Van webdesign en backoffice tot alle vragen over bijv. je tickets. Claudia gaat geen vraag uit de weg.

even voorstellen
Miranda

Meet Miranda

Is altijd op zoek naar verrassende producten, toffe winkeltjes en de mooiste merken. Miranda kent de babymarkt op haar duimpje.

even voorstellen
Sabrina

Meet Sabrina

Ideeën, concepten en vormgeving. Altijd op zoek naar de laatste trends en leuke dingen om alles nog een beetje mooier te maken.

even voorstellenFollow us at
@wearepregnant_nl