Tickets kopen

Info 24 - 26 MAART 2023

Al het leuks of gewoon praktische tips welke we te vertellen hebben over We Are Pregnant hebben we hier voor je verzameld.

Openingstijden

Openingstijden

24 - 26 maart '23 van 10.00-17.00 Heb je een middagticket dan verwelkomen we je vanaf 14.00 uur

beursinfo
Waar is het?

Waar is het?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Je navigatie weet dan genoeg en wijst je graag de weg.

beursinfo
Parking

Parking

Afhankelijk van welke dag je komt kan je je auto op een P+R parkeren en brengt onze bus jou tot voor de deur of op een parking op loopafstand van de Werkspoorkathedraal. Voor beiden zijn speciale parkingtickets met korting beschikbaar, meer info volgt snel.

beursinfo
Tickets

Tickets

Tickets zijn €16,95 pp Kindjes t/m 12 jaar zijn gratis. AfternoonTickets vanaf 14.00 uur. Net zo veel plezier maar dan met een hot drink + sweets for free! Er is een maximum aantal tickets op=op

beursinfo
Rolstoel

Rolstoel

De Werkspoorkathedraal is een zeer rolstoelvriendelijke locatie. Helaas zijn er geen rolstoelen op het event te huur. 

beursinfo
Pin

Pin

In de Werkspoorkathedraal is geen geldautomaat aanwezig. Stands en foodtruck nemen veelal eigen pin mee. Een beetje cash is misschien wel handig

beursinfo
Wifi = Free

Wifi = Free

Wifi is op We Are Pregnant free and available. Het wachtwoord vind je bij de roze caravan en op de plattegrond

beursinfo
Garderobe

Garderobe

We zullen goed op jullie jassen en tassen passen. Gelijk bij de entree vind je de garderobe waar je voor € 1,75 per dag je spulletjes weg kan hangen.

beursinfo
Kolven en voeden

Kolven en voeden

Natuurlijk kan op het event ook even rustig en prive kolven of je kleintje voeden. In the Babylounge vind je openbare en prive plekjes om even rustig te zitten. 

beursinfo
Corona App niet nodig

Corona App niet nodig

Ons event valt onder beurzen en doorstroomlocatie waardoor mondkapjes, QR codes en testen voor toegang niet meer nodig. 

safety first
Laadpunt elektrische auto

Laadpunt elektrische auto

Op de beide parkeerterreinen, zowel de P+R als die op loopafstand van De Werkspoorkathedraal zijn meerdere laadpalen aanwezig. 

beursinfo
By Bicycle

By Bicycle

Ook aan de fietsers is gedacht bij de Werkspoorkathedraal. Aan de linkerzijde van de parkeerplaats mag je je fiets een plekje geven.

bereikbaarheid
By Bus

By Bus

Vanaf Utrecht Centraal station gaat ook een bus naar de Werkspoorkathedraal. Neem Lijn 5 welke vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde.

bereikbaarheid
By Train

By Train

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Reis naar station Utrecht Zuilen en dan is het nog 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg.

bereikbaarheidFollow us at