Tickets kopen

Info afgelopen editie

Vind hier alle informatie van afgelopen editie. Binnenkort vind je hier alle informatie over de komende editie van 15 - 17 maart '24

Openingstijden

Openingstijden

6 - 8 oktober '23 van 10.00-17.00 Heb je een middagticket dan verwelkomen we je vanaf 14.00 uur

beursinfo
Parkeren VRIJDAG

Parkeren VRIJDAG

Kom je op vrijdag, dan heb je geluk. Voor €10,- parkeer je je auto op P+R adres Google Maps - parkeerplaats sportvelden Elinkwijk en onze pendelbussen brengen je tot aan de deur. P+R tickets zijn te koop vanaf 1 week voor het event.

beurs info
Parkeren ZATERDAG en ZONDAG

Parkeren ZATERDAG en ZONDAG

Op zaterdag en zondag parkeer je je auto op 5 minuutjes lopen van de Werkspoorkathedraal. Adres Google Maps - Campus Werkspoor. Hier betaal je voor een dagkaart €10,-

beursinfo
Waar is het?

Waar is het?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Kom je met de auto kijk dan voor het navigatie adres bij de info over parkeren.

beursinfo
Tickets

Tickets

Tickets zijn €16,95 pp Kindjes t/m 12 jaar zijn gratis. AfternoonTickets vanaf 14.00 uur. Net zo veel plezier maar dan met een hot drink + sweets for free! Er is een maximum aantal tickets op=op

beursinfo
Goud echo

Goud echo

Even spieken bij je kleintje? Maak een 2D/ 3D /4D echo door medisch opgeleiden echoscopisten bij Goud Echo op We Are Pregnant. Maak hier nu je afspraak

beursspecial
NIEUW! 3D scan live bij Bellysisters

NIEUW! 3D scan live bij Bellysisters

Hoe tof is dit! Maak live op het event jouw 3d scan. Bij stand 210 maak je in de pop up studio jouw scan om daarna in stand 314 jouw beeldje uit te zoeken.

Reserveer hier alvast jouw afspraak  

(kies NL/Alkmaar en dan scannen op WAP beurs)

beursspecial
Get your nails done by Maniac Nails

Get your nails done by Maniac Nails

Tijdens We Are Pregnant even een me-time momentje? Schuif lekker aan bij Maniac Nails en zorg er binnen 20-30 minuten voor dat je nagels weer spik en span zijn. Vanaf €18,- Je hoeft niet te reserveren en bent de hele dag welkom

voor fun
BabyCare

BabyCare

De Baby Care powered by Naïf is de plek waar je je je kindje rustig kunt verschonen en tegelijk de fijne producten van Naïf kunt uitproberen. 

babycare
Kolven en voeden

Kolven en voeden

Natuurlijk kan op het event ook even rustig en prive kolven of je kleintje voeden. In de voedingsruimte powered by Ilmaha kan je je even terugtrekken. 

beursinfo
Babylounge

Babylounge

The Babylounge, powered by Pimpelmees, is de plek om je kindje rustig te voeden. Openbaar of een beetje beschut. Neem lekker plaats. 

babylounge
The Village

The Village

It takes a village to raise a child, so let's built the Village. The School, Library, Cafe, Bakery, Playground en een te gekke Cinema powered by Hegen vormen dé plek om samen te komen op We Are Pregnant. 

beursinfo
The School

The School

Back to school. In The Village kan je elke dag lekker aanschuiven in The School voor 'klassikale lessen' hoe word ik de perfecte ouder. Natuurlijk met een knipoog. Het programma vind je hier. 

programma
Pin

Pin

In de Werkspoorkathedraal is geen geldautomaat aanwezig. Stands en foodtruck nemen veelal eigen pin mee. Een beetje cash is misschien wel handig

beursinfo
Wifi

Wifi

Wifi is op We Are Pregnant free and available. Het wachtwoord vind je bij de roze caravan!

beursinfo
Garderobe

Garderobe

Op het event vind je vlakbij de toiletten, kluisjes waar je voor €2,- je spulletjes in kan bewaren. Ook is er een gratis garderobe welke niet bewaakt is maar wel je wel je jassen en evt kinderwagens kan brengen. 

beursinfo
Plattegrond

Plattegrond

De plattegrond van het We Are Pregnant event 6-8 oktober vind je hier 

beursinfo
Overnachten in The Anthony

Overnachten in The Anthony

Boek het ons lievelingshotel THE ANTHONY, vlakbij de Werkspoorkathedraal met code: WEAREPREGNANT23 en dan krijg je 10% korting op je verblijf.

favoriet hotel
Rolstoel

Rolstoel

De Werkspoorkathedraal is een zeer rolstoelvriendelijke locatie. Helaas zijn er geen rolstoelen op het event te huur. 

beursinfo
Laadpunt elektrische auto

Laadpunt elektrische auto

Kom je op zaterdag of zondag? Vraag dan aan de parkeerwachter of er een plekje bij een laadpaal vrij is voor je. Op de P+R (vrijdag) is geen laadpaal aanwezig. 

beursinfo
By Bicycle

By Bicycle

Ook aan de fietsers is gedacht bij de Werkspoorkathedraal. Aan de linkerzijde van de parkeerplaats mag je je fiets een plekje geven.

bereikbaarheid
By Bus

By Bus

Vanaf Utrecht Centraal station gaat ook een bus naar bushalte station Zuilen (8 minuten). Binnen 900 meter ben je dan bij de Werkspoorkathedraal

bereikbaarheid
By Train

By Train

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Reis naar station Utrecht Zuilen en dan is het nog 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg.

bereikbaarheid
Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen?

Bij de roze caravan gelijk links naast de entree zijn we er voor al je vragen. Maar ook voor het opwarmen van een flesje, gevonden voorwerpen en wat je nog maar meer wilt weten. 

beursinfoFollow us at