Tickets kopen
We Are Pregnant Instagram We Are Pregnant Facebook

Info 5 - 7 november 2021

Al het leuks of gewoon praktische tips welke we te vertellen hebben over We Are Pregnant hebben we hier voor je verzameld.

Openingstijden

Openingstijden

5 - 7 november '21 van 10.00-17.00 Heb je een middagticket dan verwelkomen we je vanaf 14.00 uur

beursinfo
Waar is het?

Waar is het?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Je navigatie weet dan genoeg en wijst je graag de weg.

beursinfo
Mini & Mommy Museum

Mini & Mommy Museum

Geinspireerd door het Museum of Icecream in San Francisco, toveren we The Living om tot een mini Instagram Paradijs ofwel The Mini& Mommy Museum

the living
CoronaCheck App

CoronaCheck App

Om We Are Pregnant te bezoeken vragen we je een QR-code in de CoronaCheck app te laten zien bij de entree, hierna kan het feestje beginnen!

safety first
Tickets

Tickets

Tickets zijn te bestellen via de Ticketpagina. Kindjes t/m 12 jaar zijn gratis. NIEUW AfternoonTickets vanaf 14.00 uur. Net zo veel plezier maar dan met een hot drink & sweets incl.

beursinfo
Stylingadvies by KinderCompagnie

Stylingadvies by KinderCompagnie

De stylisten van KinderCompagnie zitten voor je klaar om je te inspireren en te voorzien van de mooiste styling adviezen. Neem je de maten van de kinderkamer mee?

stylingadvies
Pin

Pin

In de Werkspoorkathedraal is geen geldautomaat aanwezig. Workshops, stands en foodtruck nemen veelal eigen pin mee en parkeren = free, so no worries. Een beetje cash is misschien wel handig

beursinfo
Parking = Free

Parking = Free

Bij de Werksporkathedraal zijn 5 gratis parkingspots. De regelaars wijzen je graag de weg naar de dichtsbijzijnde vrije plaats. Dat hebben we goed geregeld.

beursinfo
Wifi = Free

Wifi = Free

Wifi is op We Are Pregnant free and available. Ook zijn er vaste internetaansluitingen, vraag naar de punten bij de INFO caravan.

beursinfo
Garderobe

Garderobe

We zullen goed op jullie jassen en tassen passen. Gelijk bij de entree vind je de garderobe waar je voor € 1,50 per dag je spulletjes weg kan hangen.

beursinfo
Sweets for my sweet

Sweets for my sweet

No party without cake, schuif aan in de pop-up bakery van Sprinkles Bakery.

good food
By Bicycle

By Bicycle

Ook aan de fietsers is gedacht bij de Werkspoorkathedraal. Aan de linkerzijde van de parkeerplaats mag je je fiets een plekje geven.

bereikbaarheid
By Bus

By Bus

Vanaf Utrecht Centraal station gaat ook een bus naar de Werkspoorkathedraal. Neem Lijn 5 welke vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde.

bereikbaarheid
By Train

By Train

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Reis naar station Utrecht Zuilen en dan is het nog 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg.

bereikbaarheid
Yammie

Yammie

Settle down and prepare yourself for some pretty damn good food and drinks in the most prettiest bar.

good foodFollow us at