Tickets kopen

Info 4 t/m 6 oktober 

Vind hier alle informatie voor jouw bezoek aan We Are Pregnant. 

Openingstijden

Openingstijden

Met een regulier ticket ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Heb je een middagticket dan verwelkomen we je vanaf 14.00 uur

beursinfo
Waar is het?

Waar is het?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Kom je met de auto kijk dan voor het navigatie adres bij de info over parkeren.

beursinfo
Tickets

Tickets

Tickets zijn €16,95 per persoon en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. 

Bestel je tickets hier vanaf 1 juni 2024. 

beursinfo
Parkeren VRIJDAG

Parkeren VRIJDAG

Kom je op vrijdag, dan parkeer je voor €10,- je auto in de parkeergarage bij Berlijnplein Utrecht en onze pendelbussen brengen je tot aan de Werkspoorkathedraal en terug. 

beurs info
Parkeren ZATERDAG en ZONDAG

Parkeren ZATERDAG en ZONDAG

Op zaterdag en zondag parkeer je je auto op 5 minuutjes lopen van de Werkspoorkathedraal. Adres Google Maps - Campus Werkspoor. Hier betaal je aan de slagboom voor een dagkaart €10,-

beursinfo
Garderobe

Garderobe

Op het event vind je vlakbij de toiletten, kluisjes waar je voor €2,- je spulletjes in kan bewaren. Ook is er een gratis garderobe welke niet bewaakt is maar wel je wel je jassen en evt kinderwagens kan brengen. 

beursinfo
BabyCare

BabyCare

De Baby Care powered by Naïf is de plek waar je je je kindje rustig kunt verschonen en tegelijk de fijne producten van Naïf kunt uitproberen. 

babycare
Kolven en voeden

Kolven en voeden

Natuurlijk kan op het event ook even rustig en prive kolven of je kleintje voeden. In de voedingsruimte powered by Ilmaha kan je je even terugtrekken. 

beursinfo
Roze Caravan

Roze Caravan

Bij de roze caravan links naast de entree staan we voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Maar ook voor het opwarmen van een flesje, koelen van melk en gevonden voorwerpen kun je hier terecht. 

beursinfoFollow us at